Blogging fejl

Selv den bedste kan lave fejl, og det skal man acceptere.
Hvis du ikke acceptere, at du kan lave fejl, så skal du ikke blogge. Se det i øjnene, der vil altid være fejl.

Serie-indlæg er ikke noget problem, men sørg for at variere dine indlæg.
Hvis du sidder og skriver en række serie-indlægs, det kunne være om hundefoder, du skriver måske 5 forskellige artikler om forskelligt slags hundefoder. Det er i sig selv helt fint, men husk at udnyt den variation, som en blog stiller til rådighed. Det bliver kedeligt i længden, så derfor husk at poste indlæg om andre ting, medens du skriver på dine serie-indlægs.

Et forløb kunne se således ud:
Mandag – Første hundefoder artikel.

Tirsdag – Anden hundefoder artikel + en lille ekstra artikel om et andet emne, det kunne være noget om en bestemt hunderace.

Onsdag – Artikel om gode familiehunde.

Torsdag – Tredje hundefoder artikel.

Fredag – Artikel om hundekenler.

Lørdag – Pause. Søndag – Pause.

Mandag – Fjerde Artikel om hundefoder.

Tirsdag Femte Artikel om hundefoder + en lille artikel om f. eks chihuahua.

Et hus uden vinduer, er en blog uden billeder.
Det ville være trist at se et hus uden vinduer, det ville også være trist at se en blog uden billeder. Først og fremmest skaber billeder liv på din hjemmeside, og siden virker mere seriøs, og den udstråler at der er gjort noget ud af den. Det er ikke bare tungt stof det hele, der skal også være noget visuelt. Husk på, at billeder siger mere end 1000 ord, derfor kan billederne også erstatte noget tekst.
Du kan eksempelvis bruge billeder som thumbnails i dine indlæg, de hjælper med at bidrage til din overskrift, altså de fortæller det din overskrift fortæller bare visuelt.
Du kan indsætte nogle bannere på din side, men pas på med at misbruge bannerpladsen, det gider folk ikke at se på! Men et par bannere er ganske fint, og det bringer og siden mere liv.

Husk underoverskrifter
Nogle gider ikke at læse hele artikler, så de scanner dem i gennen for vigtige ting. Her kommer underoverskrifterne ind i billedet, de hjælper med at give et hurtigt overblik over artiklens indhold. Men de hjælper også med at inddele artiklen så den er nemmere at læse, det er god karma at gøre det så let som muligt, for dine besøgende at læse.

Konklusion:
Der er sikkert mange flere fejl, som du ikke ser, men overstående fejl er nogle som skal rettes med det samme. Det gør både dine besøgende gladere, men i sidste ende vil du også blive glad. Din blog kommer til at virke mere seriøs. Til sidst, så husk på, at du aldrig bliver 100 % færdig med enten din blog, der er altid noget du kan forbedre.

One Comment

Submit a comment